kophomevakantievilla'sbeschikbaarheidprijzenreserverencontactExtrastaart
     

Het eiland Texel:

Als u op de boot naar Texel stapt, overkomt u het heerlijke Texelgevoel. In elk jaargetijde is er op Texel voldoende te beleven. Het eiland staat bekend als bijzonder veelzijdig. Dankzij de frisse zeelucht vergeet u de zorgen van alledag en kunt u even bijtanken.

In het voor- en najaar kunt u heerlijk uitwaaien. Een gezonde strandwandeling met daarna een warme chocolademelk met rum en slagroom in een strandpaviljoen. Dan is de tijd om de talloze trekvogels de bekijken.

Zomers kunt u heerlijk naar het strand of naar de bossen. Maar ook zomers kunt u o.a. lepelaars, kiekendieven, grutto’s, wulpen en velduilen aanschouwen. Tussen de huizen lopen de fazanten rond.

 

 

 

Voor iedereen wat:

De natuur op Texel heeft voor iedereen wel iets in petto: zee, strand, bos en (nationaal park) de duinen. Verder moet u natuurlijk ook wandelen in de slufter, de Muy of de Horst. U ontdekt het eiland het beste op de fiets of tijdens een mooie wandeling. Het eiland is van noord tot zuid bezaaid met 200 km aan fietspaden.

Wilt u liever een museum bezoeken of lekker actief bezig zijn? Texel heeft alles in huis voor een onvergetelijk verblijf. En niet vergeten: proef de eilandse sfeer in één van de zeven Texelse dorpjes. U vindt er leuke winkels en gezellige restaurantjes.

Texeltips

Er is genoeg te beleven op Vakantiepark De Krim. Maar er valt ook nog een heel eiland te ontdekken! Enkele tips voor een dagje uit:

  • ... en nog veel meer!

Wilt u tips voor een dagje uit of heeft u andere vragen? De medewerkers op de receptie op de Krim staan u graag te woord tijdens uw vakantie.

     
villa 710
villa 724
villa 691