kophomevakantievilla'sbeschikbaarheidprijzenreserverencontactExtrastaart
     

Golfbaan de Texelse:

Direct naast Vakantiepark De Krim ligt golfbaan De Texelse, een 18 holes links course golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens.

De geoefende golfer met gvb kan golfen op de Par 72 baan met uitdagende hindernissen. Deze zogenaamde ‘links course’ heeft het ruige karakter van een echte duinbaan. Dankzij zeewind, waterpartijen, helmgras en stuifduinen, die het zicht op sommige holes bemoeilijken, is het een pittige baan. Een van de weinige duinbanen in Nederland. Bij westenwind hoort u de zee over de baan ruisen.

 

Ook voor beginnende golfers:

Op de driving range, putting en chipping green kan een ieder zijn ‘swing’ of ‘put’ oefenen. U kunt ook introductielessen nemen bij de gekwalificeerde golfprofessionals van golfschool Texel.

In de golfshop kunt u golfmaterialen huren of kopen.

Ook als beginnende golfer kunt u zonder gvb de korte 9 holes par 3 baan lopen. Alle moeilijkheden van de grote baan vindt u ook in de kleine baan terug.

Korting:

De huurders van onze villa’s krijgen op golfbaan De Texelse 30% korting op de greenfee. Dit geldt zowel voor de 18 holes par 72 als ook de par 3 baan.

Klik hier voor een foto impressie van Golfbaan de Texelse

Link: Golfbaan de Texelse.

     
villa 710
villa 724
villa 691